Eiersalade met kaas en bieslook

Volgende week is het Pasen! En dan is het weer eieren schilderen geblazen. En eiren zoeken. En eten… Daarom bouwen we nu al wat weerstand op met een onvervalse eiersalade. ‘s Neerlands kippen moeten aan de bak! dit is typisch zo’n ‘bijgerecht’ waar je mij voor wakker mag maken. met een goed donkerbruin brood erbij kan het ook gerust als complete maaltijd fungeren. Eén ei is geen ei. Twee ei is een half ei. Drie ei is een Paasei. Vier ei is een eiersalade!

4 personen
10 minuten bereiden

Ingrediënten
4 eetlepels crème fraîche
2 eetlepels mayonaise
½ bosje bieslook, kleingesneden
2 eetlepels mosterd
4 eieren, hardgekookt en fijngeprakt
75 g jonge Goudse kaas, geraspt

Bereiden
Maak in een kom een sausje van de crème fraîche, de mayonaise, het bieslook en de mosterd. Breng het sausje op smaak met peper en zout. Schep voorzichtig de eieren en de kaas door het sausje. Serveer de eiersalade met stokbrood of boerenbrood.

Recept bron: Okoko recepten.

Comments

Leave a Reply